Pajisja e cila iu mundëson të paralizuarve lëvizjen e gishtave (Video)

2017-04-11 në ora 14:58

Ky zbulim i ri iu mundëson të paralizuarëve të fusin në funksion gishtat e tyre përsëri, transmeton Gazeta Shneta.

Përdorimi i kësaj pajisje është shumë i lehtë. Mjafton që ajo të vendoset në dorë dhe me ndihmën e kyçit të dorës të kryhet lëvizja e gishtave.

Për ta parë se si funksionon kjo pajisje dhe sa shumë ka ndikim tek të paralizuarit shikojeni videon më poshtë./ Gazeta Shneta/