Pasi ta keni lexuar këtë, ju kurrë më nuk do të pini ‘Coca-Cola’

2017-04-26 në ora 14:13
Coca-Cola është pije gazuese, e cila u zbulua në shekullin e XVIII, që falë taktikave të marketingut është duke e dominuar tregun botërorë për sa i përket pijeve.
Përdorimi i vazhdueshëm i Coca Cola-s e dëmton rëndë dhëmbin tuaj, transmeton lajmi.net.

Një eksperiment në lidhje me të dhe dhëmbët është bërë në këtë mënyrë:

Dhëmbi i pastër është vendosur brenda shishes së Coca Cola-s dhe është lënë për një javë. Pas tre ditësh qëndrimi, dhëmbi kishte marrë ngjyrën e verdhë, ndërsa pas një qëndrimi më afatgjatë, diku rreth një javë, ai ishte nxirë.

Sa jeni në gjendje t’i përballoni kësaj pije, në mënyrë që t’i ruani dhëmbët tuaj?

Shikoni videon më poshtë për informata më të hollësishme.