Pasi ta shikoni këtë video, asnjëherë më nuk do të flini me bebën tuaj

2017-03-05 në ora 07:48

Është e kuptueshme që personat e sapo bërë prindër dëshirojnë të jenë me foshnjën e tyre çdo minutë të ditës. Ata dëshirojnë t’i përqafojnë foshnjat dhe t’i mbajnë në duar gjithë kohën.

Kjo gjë është instinkte dhe nuk ka asgjë të gabuar me të. Por, e gabuar është ta lini dëshirën të flini me foshnjën t’ju mposhtë.

Disa studime tregojnë se më shumë se 50 për qind e vdekjeve të të porsalindurve ndodhin për shkak të ambienteve të pasigurta të gjumit, dhe kjo përfshinë prindërit apo çdo të rritur duke fjetur me ta, shkruan Express.

Prandaj, nëse veç e doni foshnjën tuaj, duhet t’i mbani mend këto rregulla:

– Foshnjat kanë nevojë të flenë të shtrirë në shpinë.

– Foshnjat kanë nevojë të flenë në shtratin e tyre.

Sidoqoftë, video e më poshtme tregon më së miri se çfarë gabimi është të flini me foshnjën tuaj.