Pavarësisht gjendjes së tij shëndetësore, ky fëmijë kurrë nuk rreshti së qeshuri!

2017-05-18 në ora 16:43

Gjendja e Arlo është një formë jashtëzakonisht e pazakontë e sëmundjes së mushkërive intersticionale të fëmijës.

Megjithëse nuk ka shërim për sëmundjen, lufta e Arlo nuk ka shtypur shpirtin e tij, ndërsa vazhdon të mahnisë familjen e tij dhe stafin e spitalit me buzëqeshjet e tij.

Z. Newcombe tha: ‘Edhe pse ne nuk mund ta zgjedhim këtë, unë mund të them që thjesht nuk mund të jemi pa të.

“Ai është djali më i guximshëm dhe përkundër gjithçkaje, ai buzëqesh.”

Infermieret e NHS, të cilët kujdesen për Arlo, janë të shqetësuar me buzëqeshjen e tij të paarsyeshme dhe nëna e tij thotë se dashuria që ata tregojnë për të është befasuese.

Zonja Newcombe tha: “Arlo na ka mësuar të gjithëve kaq shumë, për jetën, vlerësimin dhe mirënjohjen,” raportoi The Mirror.

Në pamundësi për ta marrë atë në shtëpi, familja e Arlo përpiqet të ofrojë jetën më të mirë të mundshme për atë në repartin e tij në Njësinë e Kujdesit Intensiv Pediatrik në Spitalin e King’s College, në Londrën e jugut.

Prindërit e tij dhe vëllezërit Luca, 7 vjeç, dhe Sonny, 3, luajnë, lexojnë, këndojnë dhe dëgjojnë muzikë me Arlo dhe bëjnë piknik në dysheme së bashku me të.

His father Mike, 39, has recently quit his job and juggles raising Arlo with his other two sons 

 Arlo's condition is so rare his doctors are unsure what the future may hold for him

Arlo's parents and his two brothers frequently visit him in hospital and play at his bedside