Ja domethënia e gjatësisë së gishtit të unazës tek femrat

2017-05-18 në ora 16:56

Të gjithë bëhemi paksa të çuditshëm dhe të interesuar kur bëhet fjalë për atë se çfarë thotë gjatësia e gishtit të unazës për personalitetin tonë. Rezulton se ekzistojnë tre “tipa” kryesorë të gishtit të unazës, të cilët zbulojnë se cilat janë tiparet dhe karakteristikat e personalitetit tonë. Më poshtë po ju tregojmë se si ta bëni këtë dhe të shihni cili është personaliteti juaj. Shikoni gishtin tuaj të unazës dhe krahasoni me gishtin tregues – a janë me gjatësi të njëjtë apo njëri është pak më i gjatë se tjetri? Tani, duke u bazuar në fotografinë e mësipërme shikoni ku bëni pjesë ju, në A, B apo C. A e gjetët ku bëni pjesë? Ja se çfarë nënkuptojnë këto:

A – Nëse gishti juaj i unazës është më i gjatë se gishti juaj tregues ju jeni… Papërmbajtësisht simpatike ndaj gjithë atyre që të rrethojnë. Askush nuk ju thotë “jo” juve, por ju jeni me gjithë kuptimin e fjalës, një princeshë. Ju keni një privilegj.

B – Nëse gishti juaj i unazës është më i shkurt se gishti juaj tregues ju jeni… E mirë, e sigurt dhe super efikase. Ju jeni një person shumë serioz dhe keni qëllime serioze të jetës.

C – Nëse gishti juaj i unazës është me gjatësi të njëjtë sikurse gishti juaj tregues ju jeni… Paqësore, i merr gjërat shtruar dhe jeni shumë “Nënë Toka”, e mishëruar. Nuk jeni një shtypëse e as personi që krijon konflikte./IndeksOnline/