Për shtatë ditë 149 lindje janë kryer në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike

2022-08-01 në ora 15:37

149 lindje janë kryer për një javë në Klinikën Obstetrike Gjinekologjike në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës prej tyre 60 lindje janë kryer përmes operimit.

Sipas raportit të Shërbimit Spitalor Klinik Universitar të Kosovës gjatë kësaj periudhe kohore janë kryer 10 ndërhyrje kirurgjike urgjente si dhe një numër i madhë i vizitave ambulantore dhe shërbimeve diagnostike. /Gazeta Shneta/