Pesë engjëj ‘zbarkojnë’ në Spitalin Lindja, ja çfarë emra ua vendosën prindërit

2021-08-07 në ora 14:44

Pesë engjëj të vogël kanë ardhur në jetë në Spitalin Lindja.

Gjatë kësaj jave në Spitalin Lindja në Prishtinë i cili udhëhiqet nga gjinekologu i njohur Dr. Dërgut Aliu, kanë ardhur në jetë pesë foshnje.

Prindërit iu kanë vendosur emra të veçantë fëmijëve të tyre. Vera, Blin, Jor, Aron dhe Kaan, janë emrat e engjëjve të lindur.