Pesë engjuj vijnë në jetë tek Spitali Lindja

2020-06-16 në ora 15:15

Plot pesë jetë janë mirëpritur sot nga Spitali Lindja.

Lejleku i ditës së sotme arriti tek Spitali Lindja.Me shumë dashuri stafi njoftoi se botës i’u shtuan dhe plot pesë engjuj shkruan GazetaShneta.

Rikujtojmë se Spitali Lindja udhëhiqet nga Dr.Dërgut Aliu dhe ofron shërbime mjekësore – obstetrike dhe gjinekologjike./GazetaShneta/