Piu ujë në stomak të zbrazët për një muaj, ja çfarë i ndodhi

2017-03-09 në ora 19:35

Të gjithë dëshirojnë ta dinë: Çfarë bëjnë gratë japoneze që qëndrojnë gjithmonë në formë dhe janë të shëndetshme?

Pas një kërkimi të vogël, ne gjetëm ritualin e grave japoneze – ato pinë ujë në një stomak të zbrazët menjëherë sapo të zgjohen në mëngjes.

Sipas studimeve të ndryshme, kjo praktikë e thjeshtë ofron rezultate pozitive për çështje të ndryshme shëndetësore, transmeton Gazeta Express.

Dhe sipas studimeve, të pish ujë në stomak të zbrazët në mëngjes do t’i keni këto përfitime:

1.     Do të ndjeheni më të freskët dhe më të shëndetshëm

2.     Do të përmirësohet metabolizmi

3.     Do t’ju ndihmojë të humbni peshë

4.     Do t’i ndihmoni zemrës

5.     Do të përmirësohet lëkura juaj

6.     Flokët do të duken më të mira

7.     Nuk do të keni infeksione urinare

8.     Nuk do të sëmureni