Prindër, kurrë mos i lejoni fëmijët ta shikojnë filmin vizatimor Peppa Pig

2017-03-25 në ora 13:26

Një studim i fundit i cili është kryer nga një grup ekspertësh në Universitetin e Harvardit, thonë se filmi vizatimor Peppa Pig, dedikuar fëmijëve, është një nga shkaqet pse fëmijët bëhen të rreptë dhe gjatë zhvillimit të tyre kalojnë në sjellje të këqija me prindër, transmeton Gazeta Shneta.

Ky film i animuar ka arritur një sukses të madh, madje shumë prindër e kalojnë ditën duke ua lëshuar këtë film vizatimor, e ka prej tyre që edhe u blenë rroba me këta karaktere të animuar.

Sipas ekspertëve, filmi i animuar ka dëshmi që bënë mashtrime, konfrontime, sjellje fyese dhe të vrazhda ndaj prindërve,

Edhe pse gjithçka kthehet në lojë prej prindërve të tyre, fëmijët e animuar përdorin edhe zhargone të cilat fëmijët tuaj mund t’i fusin në mendjen e tyre shumë shpejt.

Peppa Pig, posedon këto tipare:

Superioritetin tek fëmijët

Sjellje të papërshtatshme

Imponon idetë, pavarësisht mendimeve të të tjerëve

Janë të pasjellshëm

Intolerant

Arrogant

Egoist

/Gazeta Shneta/