Prindërit mbesin të shokuar, sa lehtë mund t’ua rrëmbejnë fëmijët në park (Video)

2017-04-26 në ora 15:24

Një eksperiment social ka shpërfaqur mungesën e edukimit të fëmijëve nga prindërit në raport me njerëzit e panjohur.

Një eksperimentues social shkon në parkun e lodrave të fëmijëve dhe me lejen e prindërve i provokon fëmijët me një qen, transmeton Gazeta Shneta.

Ai fillimisht i pyet prindërit nëse i kanë mësuar fëmijët se nuk duhet të shkojnë askund pa lejen e tyre, e aq më pak me njerëz të panjohur. Të gjithë thonë se i kanë mësuar.

Por del e kundërta në video. Ai i josh fëmijët me qenin e tij dhe u thotë se ka edhe të tjerë.

Pasi i fton të shkojnë t’i shohin, fëmijët pa hezitim ia japin dorën dhe nisen me të.

Prindërit mbesin të shokuar!

Shikojeni videon. /Gazeta Shneta/