Propozim i çmendur, bëri kirurgji dhe futi unazën në bark, shikoni si ia dhuroi të dashurës (video)

2017-05-23 në ora 09:46

Ky është një moment mjaft i çuditshëm dhe disi i rëndë kur një djal rus i propozon të dashurës duke e fshehur unazën në barkun e tij.

E dashura e tij ishte infermiere dhe në filmim shihet ajo duke i nxjerrë unazën nga barku.

Nuk dihet se si u lëndua djali, megjithatë mediat lokale njoftuan se ai doli shumë i lumtur pas bindjes së një kirurgu për t’a fshehur unazën në barkun e tij.

Djali, i cili i dhuron edh elule të dashurës së tij, dëshironte që ky moment të jetë i paharrueshëm për ta, prandaj edhe ka bërë kështu.