QKUK: Ish-kryeministri Bajram Rexhepi është në mjekim intensiv

2017-04-18 në ora 09:23

QKUK-ja ka konfirmuar se ish-kryeministri Bajram Rexhepi është për momentin në mjekim intensiv.

“Ju konfirmojmë se në mjekimin intensive qendror të QKUK-së, është duke u trajtuar ish-kryeministri dr. Bajram Rexhpi, cili ka pasur problem shëndetësore  që duhen të trajtohen në këtë njësi”, thuhet në njoftim, transmeton Gazeta Shneta.

“I janë bërë analizat laboratorike dhe radiologjike dhe është nën kujdesin intensiv të vazhdueshëm shëndetësorë të mjekëve të QKUK-së.

Është formuar një konsilium në përbërje të mjekëve të lëmive të ndryshme  përfshirë  neurolgun, kardiologun, kirurgun vaskularë,  anesteziologun dhe  lëmitë e tjera sipas nevojës.

Rasti është duke u përcjellë  në vazhdimësi nga stafi i mjekimit intensiv”. /Gazeta Shneta/