QKUK-ja si “ahur i lopëve, mjekët ankohen në ministrin Rrahmani” (Foto)

2017-04-25 në ora 18:52

Një qytetarë ka publikuar disa fotografi në facebook, ku shihet gjendje e tmerrshme në ambientet e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës.

Ai e ka krahasuar gjendjen me ahurin e kafshëve dhe përkundër punës së mirë të mjekëve, qytetari i ka cituar ata duke u ankuar në ministrin e Shëndetësisë, Imet Rrahmani.

Më poshtë e gjeni postimin e tij të plotë: