Raporti i Gjinekologjisë, edhe dje pati lindje me binjakë

2017-04-17 në ora 09:08

Lindjet me binjakë në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK, ditët e fundit kanë qenë të shpeshta.

Gjatë javës së kaluar për dy ditë radhazi kanë qenë 7 raste të lindjeve me binjakë, shkruan Gazeta Shneta.

Ndërsa gjatë ditës së djeshme, nga 24 foshnje të lindura, dy prej tyre janë binjakë.

Sipas gjinisë, janë 14 vajza dhe 10 djem, ndërsa 8 nëna kanë lindur me prerje cezariane. /Gazeta Shneta/