Reagimi i pesënjakeve kur babai i fryn qirinjtë (Video)

2017-03-27 në ora 13:05

Këto pesënjake kanë reaguar çuditshëm kur babai i tyre ka fryer qirinjtë e ditëlindjes.

Së bashku me nënën dhe motrën e madhe, kënduan këngën e ditëlindjes, ndërkaq disa prej vajzave të vogla kërcenin, transmeton lajmi.net

Në momentin që babai i fryu qirinjtë, pesënjaket filluan të qanin shumë.

Shikoni videon më poshtë.