Rrëfehet nëna: Isha gati duke e mbytur fëmijën aksidentalisht me thikë!

2017-05-01 në ora 20:09

Bec Crombie, nga Australia, ishte duke grirë perime për darkë kur ndodhi ky aksident.
Ajo drejton një blog të prindërve, në të cilën detajoi aksidentin si shenjë paralajmrimi për të tjerët, shkruan The Sun.

“Sot pothuajse e vrava vajzën time,” filloi ajo në postimin e saj, transmeton Gazeta Shneta.

“Nuk ndihem gati për të shkruar përreth kësaj, nuk po tregoj historinë tonë për vëmendje apo simpati, por si një thirrje alarmuese për të gjithë ne – të qëndrojmë vigjilentë”.

Bec ishte duke përgatitur darkë për familjen, me Nylah duke luajtur në kuzhinë nga këmbët e saj.

Pas copëtimit të perimeve, ajo vendosi thikën, e cila kishte një teh 20cm, në dërrasën për prerje dhe pastaj shkoi për të punuar në diçka tjetër.

Ishte atëherë që Nylah u ngrit dhe kapi dërrasën për prerje.

Thika menjëherë ra dhe ishte afër të binte në fytyrën e fëmijës, sipas Bec.

Megjithëse foshnja ishte shëndosh e mirë, mamaja e saj u trondit keq nga incidenti.

“Sapo goditja fillestare kishte kaluar, fillova të qaj, duke menduar se sa kishim fat që ajo nuk kishte lënë asnjë gërvishtje.”, tha ajo.

“Fëmijët janë të vendosur, kurreshtarë dhe të ndriçuar t’i shpëtojnë aksidenteve.”

“Pra ju lutem, jeni më të vëmendshëm dhe merrni këto incidente si mësime dhe paralajmërime për të qëndruar gjithmonë vigjilent”./Gazeta Shneta/