Rrëfimi prekës i nënës: Jam penduar, përse nuk kam bërë më shumë fotografi familjare gjatë shtatzënisë!

2017-04-17 në ora 15:16

Shumë nëna vuajnë me problemin e pamjes së trupit dhe fotografimin e tij, përderisa rrëfimi i Michelle Stenike tregon ndryshe.

Kur Michelle Steinke postoi një foto në Facebook këtë javë, me djalin e saj të vogël, ajo shpjegoi rëndësinë e mbajtjes së kujtimeve me familjen tuaj, pavarësisht edhe nëse nuk ju pëlqen struktura e trupit tuaj shkruan Babyology, transmeton Gazeta Shneta.

Më pak se një vit pas bërjes së kësaj fotografie, burri i saj u vra në një aksident avioni. Në kohën e aksidentit, vajza e saj Addison ishte 3 vjeçe dhe djali i saj Mateu ishte vetëm një vjeç.

Në postimin e saj në rrjetin social facebook ajo shpjegon:

“Urrejtja ndaj trupit tim më ndaloj të mos bëja fotografi të fëmijëve dhe familjes time, duke mos bërë foto edhe me njeriun që unë e doja. Mund t’ju them se ishte një budallallëk. Mund t’ju them se fëmijët e mi më donin pa marrë parasysh peshën time. Mund t’ju them se burri im më donte pa marrë parasysh trupin tim “.

“Përmirësimin e vetëvetës mund ta bëni kurdo, por ky moment nuk do të vijë më. Mos e humbisni atë që e doni më shumë të jeni më shumë, “shkruan ajo. “Ju jeni të përfekt, tani, ashtu siç jeni. Bëni fotografi. Duaje trupin tënd. Mos t’iu vjen keq për atë që nuk mund t’a kontrollosh.”/Gazeta Shneta/