Rrëfimi prekës i vajzës shqiptare: Si e përjetova shtatzëninë në moshën 12-vjeçe

2018-01-31 në ora 15:20

Vajza 12-vjeçare B.O. ka rrëfyer historinë e saj se si mbeti shtatzënë në moshë kaq të re.

Ajo ka treguar gjithë historinë me djalin që u takua në një internet-kafe dhe ikja në shtëpinë e burrit.

Vajza ishte arratisur dy herë nga shtëpia dhe për këtë autoritetet e kishin paralajmëruar me dënime së bashku me djalin që e la shtatzënë.

Ajo tregon se si ka përjetuar shumë trauma gjatë muajve të shtatzënisë.

“Kam përjetuar dhunë psiqike dhe fizike nga ky personi. Nuk kam qenë e qetë në asnjë moment. Nuk kam pasur as mirëkuptimin e mamasë së tij. Askush nuk më ka përkrahur përveç prindërve të mi”.

“Prindërit e mi më kanë sugjeruar që të heq fëmijën dhe të vazhdojë jetën time”.

“Vajzën e kam lindur me operacion sepse isha shumë e dobët nga shëndeti dhe nuk mund të lindje natyrale”, ka thënë ajo.

Nëna e re ka treguar se pas operacionit fjalët e para që i ka thënë ka kërkuar foshnjën.

“Kërkova bebin ta kem afër. Të shihja se si e solla në jetë, a ishte e shëndetshme”, ka treguar ajo.

Shikoni në video rrëfimin e saj të plotë. /Gazeta Shneta/