Sasinë e antitrupave pas vaksinimit mund ta zbuloni me test në laboratorin Biohit

2022-01-08 në ora 12:10

Nëse dëshironi ose keni nevojë të dini sasinë e antitrupave pas vaksinimit kundër Covid-19, këtë mund ta zbuloni përmes një testi në laboratorin Biohit.

Anti-SARS-CoV-2 Spike është një analize imunologjike për përcaktimin sasior in vitro të antitrupave (përfshirë IgG) në domenin e lidhjes së receptorëve të proteinave spike (S) SARS-CoV-2 (RBD) në serumin dhe plazmën e njeriut.

Analiza përdor një proteinë rekombinante që përfaqëson RBD të antigjenit S në një format analize sanduiç me antigjen të dyfishtë, i cili favorizon zbulimin e antitrupave me prirje të lartë kundër SARS ‑ CoV ‑ 2. Testi ka për qëllim si një ndihmë për të vlerësuar përgjigjen imunitare humorale adaptive ndaj proteinave SARS ‑ CoV ‑ 2 S.

Laboratorin Biohit e gjeni në:

Pejë, rr. Ëesley Clark 140, kontakti: 038 730872 ose 044 791 363

Gjakovë, rr. Bujar Roka, kontakti: 038 748 242 ose 049 560 300

Istog, rr. Mullinjëve, kontakti: 038 733 926 ose 049 560 823

Deçan, rr. Dëshmorët e Kombit, kontakti: 049 560 576

Mitrovicë, Mall of Mitrovica, kontakti: 048 560 060 ose 038 799 852

Artikull i sponsorizuar