Seks gjatë shtatzënisë, ja çfarë mendon foshnja juaj gjatë kësaj kohe

2018-02-03 në ora 09:38

Marrëdhëniet intime gjatë shtatzënisë jo vetëm që janë të sigurta, por janë madje krejtësisht natyrale.

Por jo rrallëherë partneri është i shqetësuar për gjendjen e bebes, sigurojeni atë duke e marrë në vizitën e radhës tek gjinekologu.

Sidoqoftë, çfarë është duke menduar në të vërtetë foshnja juaj në bark, derisa ju keni marrëdhënie?

Shkenca nuk e ka vërtetuar akoma këtë, por më poshtë ju paraqesim disa nga gjërat më interesante që foshnja mund t’i kishte menduar, transmeton Gazeta Shneta.

E para, unë jam në nja varkë, fëmija i cili është i rrethuar me lëngun amniotik, ndërsa ju bëni lëvizje gjatë seksit, atij mund t’i duket që është në një varkë dhe po noton sa andej sa këndej.

Apo që mund të ndihet se është duke urinuar, pasi që kjo mund të ndodhë shumë shpesh gjatë shtatzënisë.

Po ashtu zhurmat që lëshoni, bebja arrin t’i dëgjojë të gjitha në mitër.

Por, mos u shqetësoni ata nuk mund të dinë se çfarë po ndodh.

Këto ishin disa gjëra argëtuese që fëmija juaj mund t’i mendoj, shpresojmë që ju bëri të ndiheni më mirë./Gazeta Shneta/