Shenjat se nuk po e merrni më të mirën nga jeta

2017-03-16 në ora 09:12

Psikologia Carol Morgan kishte vënë lexuesit e saj para dy pyetjeve: çfarë dëshironin ata të bëheshin kur ishin fëmijë dhe a kanë arritur ata të realizojnë atë ëndërr që kanë pasur si fëmijë?

Për ata që janë përgjigjur negativisht në pyetjen e dytë, ajo ka përpiluar disa këshilla  të cilat i gjeni më poshtë, transmeton Klan Kosova.

Në mes rreshtave të këtyre këshillave ju do të mund të kuptoni nëse po e shpenzoni jetën tuaj kot, ose po përpiqeni të merrni më të mirën prej saj.

Kalon shumë kohë duke bërë atë që nuk do të duhej ta bëje

Ankohesh shumë dhe shpesh

Keni biseda negative me veten

Ndiheni pa inspirim

Nuk planifikoni të ardhmen

Kaloni shumë kohë me njerëzit që nuk ju ndihmojnë

Jeni i varur nga telefoni dhe paisjet tjera teknologjike

Shpenzoni shumë para në gjëra që nuk kanë rëndësi

Nuk fleni aq sa duhet

Nuk kujdeseni për veten dhe shëndetin tuaj

Nuk largoheni nga “zona e sigurtë”

Po e jetoni një jetë që ju nuk e doni