Shikoni nga afër si ndodh lindja me prerje cezariane

2018-02-12 në ora 11:21

A keni menduar ndonjëherë se si duket kur fëmija lind nëpërmjet prerjes cezariane? Nëse është kështu, këtu është vizioni juaj (jashtëzakonisht) zbulues shkruan Fit Pregnancy transmeton Gazeta Shneta.

Kur mendoni për një lindje cezariane, ndoshta ju parashikoni një përvojë të shpejtë që përfshin shpejt largimin e foshnjës nga barku. Por jo të gjitha prerjet cezariane duken saktësisht të njëjta. Këto ditë, “lindjet e buta me prerje cezariane” përfaqësojnë një tjetër mundësi lindjeje.

Një lindje e butë me prerje cezariane (i njohur gjithashtu si një seksion C natyror) konsiderohet si një opsion i përqëndruar në pacientë dhe sipas faqes sonë të mamisë, Parents, prindërit u mundësojnë një shije të përvojës natyrore të lindjes.

Kureshtar për të parë se çfarë duket kjo lloj lindjeje? Ju jeni në fat – një video hipnotizuese që paraqet një fëmijë të lindur nëpërmjet prerjes të butë cezarianeështë duke pushtuar internetin dhe është duke i dhënë shikuesve një vështrim të mahnitshëm tek një fëmijë që “dilte” gjatë lindjes.

Foshnja duket sikur po e dorëzon veten: Koka vjen përmes prerjes dhe fëmija lëviz ngadalë nëpër botë. Është, me një fjalë, befasuese. Fotoja u nda nga llogaria në Instagram nga Qendra e Lindjeve e Venezuelës, Fertilugo (mjeku prapa llogaritjes gjithashtu ndau këtë klip të pabesueshëm), dhe jo çuditërisht, po pushton internetin. A nuk është kjo video një pamje e tillë e pabesueshme për t’u parë?

/ Gazeta Shneta