Si ta grini qepën pa lotuar?

2017-05-04 në ora 20:49

Nëse grirja qepës ju bëhet e pakëndshme dhe e dhimbshme, shikoni në çfarë mënyre mund ta pengoni shfaqjen e lotëve derisa e përgatisni këtë perime.Përbërësi më i shpeshtë i specialiteteve të njelmëta është qepa, vaji eterik i së cilës irriton sytë dhe krijon probleme në kuzhinë.
Mirëpo, disa veprime mund t’ju ndihmojnë që përgatitjes së ushqimit t’i qaseni me më shumë kënaqësi.
Në qoftë që ato t’i hidhni në ujë të nxehtë, t’i mbani në akull apo të mbani një copë të vogël buke në gojë derisa i grini qepët, qepa më nuk do t’ju bëjë telash, transmeton Telegrafi.
Shikoni video-xhirimin dhe mësoni se si pa dhembje të përgatisni specialitetet që i doni me qepë: