Si t’i keni sisët të forta për 10 minuta (Video)

2017-03-20 në ora 10:01

Me kohë sisët mund që të ngrihen, mbase jo deri në lartësinë në të cilën kanë qenë kur keni qenë të reja, mirëpo sukses megjithatë do të keni.

Dëshiruan këtë femrat apo jo, gravitacioni me kalimin e kohës e bën të veten, mirëpo në të posaçërisht janë të ndjeshme sisët e mëdha.

Megjithatë ekzistojnë mënyra sesi t’i ngrini në mënyrë natyrale, transmeton Telegrafi.

Këtu fjala është për ushtrimet e veçanta të jogës, të cilat tendosin muskujt e sisëve dhe me kalimin e kohës ato ngrihen, mbase jo deri në lartësinë në të cilën i keni pasur kur keni qenë të reja, por sukses me siguri do të keni.

Bëhen disa lloje ushtrimesh:

1. Luftëtari

Qëndroni në atë pozë 30 deri 60 sekonda. Pastaj të gjitha përsërisni, por në anën tjetër.

2. Trekëndëshi

Qëndroni ashtu 20 deri 30 sekonda dhe bëjeni të njëjtën gjë edhe në anën tjetër të trupit.

3. Kobra

Shtrijuni në stomak dhe ngrihuni me duar sikur në video. Kujdes që bërrylat të jenë në lartësinë e caktuar. Qëndroni ashtu 20 deri 30 sekonda. Këtë ushtrim bëjeni tri herë.

4. Deveja

Gjunjëzohuni, drejtojeni shpinën dhe nga prapa vendosni shuplakat e duarve në shputa të këmbëve. Qëndroi ashtu 30 sekonda.

5. Harku

Shtrijuni në stomak dhe kapni me duar nyjat e këmbëve. Qëndroni 30 sekonda.

6. Rrota

Bëjeni urën dhe lakohuni sa të mundeni, qëndroni në atë pozë 30 sekonda.

7. Qëndrimi në kokë

Kjo nuk është e lehtë, prandaj për fillim mbështetuni me këmbë për muri. Qëndrimi në këtë pozitë duhet të zgjasë 30 sekonda deri dy minuta.

këtë pozitë duhet të zgjasë 30 sekonda deri dy minuta.

/Telegrafi/