Si t’i shfrytëzoni farat e grejpfrutit për shërimin e infeksioneve që sjellin sinusët

2017-09-23 në ora 21:21

Ekstrakti i farës së grepjfrutit është ilaç natyral, i cili është veçanërisht efektiv në lehtësimin e kongjestionit të hundës dhe trajtimin e infeksioneve që shkaktojnë sinusët.

Presioni, dhimbja dhe mbingarkesa e hundës janë të gjitha efekte të zakonshme anësore që shkakton një infeksion i sinusëve, transmeton Gazeta Shneta

Arsyeja se përse duhet t’i besohet grejpfrutit është se ekstrakti i tij është një antibiotik natyral që eliminon infeksionin, si dhe bakteret e kërpudhat. Si i tillë, është veçanërisht i efektshëm kundër infeksionit të sinusit.

Si ta përdorni ekstraktin e farës së grejpfrutit për të trajtuar infeksionet e sinusëve?

Ju mund ta merrni ekstraktin e farës në forma të ndryshme:

1. Mund të ujisni pasazhet e hundës
2. Ta merrni atë në formë kapsule
3.Ta përzieni me ujë (ose ndonjë lëng tjetër)

Por, sipas ekspertëve të mjekësisë popullore, përdorimi më i mirë është përzierja e disa pikave të ekstraktit me ujë të kripur./Gazeta Shneta/