Spitali i Mitrovicës shpall konkurs për disa pozita

2018-01-12 në ora 09:21

Spitali i Përgjithshëm i Mitrovicës ka shpallur konkurs për disa pozita të personelit mjekësor.

Ky institucion po kërkon mjek specialist për Kardiologji, Imonologji, Gjinekologji me obstetrikë dhe urologji, transmeton Gazeta Shneta.

Poashtu konkursi është i hapur edhe për fizioterapeut, infermiere dhe punëtor për pastrim.

Më poshtë janë të gjitha pozitat e hapura si dhe linku i bashkëngjitur i konkursit:

KONKURS PUBLIK PËR KËTO POZITA,

MJEK SPECIALIST NGA RADIOLOGJIA1,

MJEK SPECIALIST NGA MJEKËSIA INTERNE KARDIOLOGJI 2,

MJEK SPECIALIST NGA ALERGOLOGJIA ME IMUNOLOGJI 1,

MJEK SPECIALIST NGA GJINEKOLOGJIA ME OPSETRIK 1

MJEK SPECIALIST NGA UROLOGJIA 1,

FIZIOTERAPEUT-BACHELOR 2,

INFERMIER/E TË PËRGJITHSHËM-BACHELOR 2,

INFERMIER/E TË PËRGJITHSHËM-SHKOLL E MESME 3,

PUNËTORË/E PËR HIGJIEN DHE PASTËRTI 2,

Klikoni KËTU për të hapur konkursin e publikuar nga Spitali i Mitrovicës. /Gazeta Shneta/