Stërvitni trurin e bebes me këto lodra (Foto)

2017-04-28 në ora 10:23

Ndiqni këshillat në vazhdim për të zgjedhur lodrat e duhura të cilat ndihmojnë të vegjlit tuaj të zhvillohen.

Kur kërkoni lodrën e duhur për vogëlushin/en tuaj, zgjidhni lodrat të cilat janë të duhura për zhvillim dhe që stimulojnë pjekjen e trurit të foshnjës tuaj.

Ja disa këshilla të ekspertëve amerikanë për lodra të cilat stimulojnë zhvillimin e trurit të bebes tuaj:

Londër lëvizëse të cilën mund ta varni në krevatin e foshnjës tuaj.

Një pasqyrë për ta ndihmuar beben tuaj të mësojë dhe zbulojë veten.

Një grumbull i unazave të ngjyrosura me ngjyra të çelura të vendosura në një kon (shtyllë), ashtu që bebja të mund t’i fusë në gojë ose t’i vendosë njëra mbi tjetrën.

Lodra të cilat bebja juaj mund t’i shtyjë dhe tërheqë. Mjeku.net