Studimi i fundit tregon se pastat ndihmojnë në humbjen e peshës!

2018-06-05 në ora 14:02

Pra, nuk është e vërtetë që një pjatë me makarona ose shpageta ju bën që të shtoni peshë.

Një studim i fundit i bërë ka rezultuar të kundërtën madje, ku del se nëse hani pasta mund edhe të dobësoheni, njofton Gazeta Shneta.

Studimi është bërë në 2488 pjesëmarrës, në 30 prova. Ata janë ushqyer me një mesatare prej 3.3 herë në javë vetëm me pasta, dhe studimi ka nxjerrë që ata që kanë ngrënë çdo javë jo që nuk kanë shtuar, por madje kanë humbur në peshë.

Pra, tani në menynë e dietës tuaj mund të bëjë pjesë pa problem edhe pasta!/GazetaShneta

ladyandthetramp