Tetë engjuj vijnë në jetë në Spitalin Lindja

2021-10-23 në ora 16:42

Tetë engjuj vijnë në jetë në Spitalin Lindja në Prishtinë.

Në këtë institucion privat të ofrimit të shërbimeve mjekësore, me theks të veçantë Obstetrike dhe Gjinekologjike, erdhën në jetë gjashtë vjaza dhe dy djem shkruan Gazeta Shneta.

Stafi i Spitalit Lindja ju uroj jetë të gjatë së bashku me prindërit e tyre.

Liam, Nira, Vera, Irius, Rhea, Lira, Juna dhe Junus – mirë se erdhët!