Tri ushqime me perime për beben tuaj pas muajit të katërt (Foto)

2017-07-27 në ora 15:26

Karota të njoma me patate

125 g

pa kripë shtesë

Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës

pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë

pa gluten

pure e bluar imët

i pasur me Beta-Karotin natyral

Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Spinaq me ajkë dhe patate

125 g

pa kripë shtesë

Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës

pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë

pa gluten

pure e bluar imët

Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull

Me Omega-3 Acidi yndyrorë

Brokoli me oriz

125 g

pa kripë shtesë

Pa aroma shtesë dhe pa agjent trashës

pa ngjyrosës dhe pa konservans shtesë

pa gluten

pure e bluar imët

Përbërsit në mënyrë delikate të përgatitur me avull

Me Omega-3 Acidi yndyrorë