Fotoja që ka publikuar Tuna, shpjegon gjithçka për nënat që japin gji

2017-07-27 në ora 15:21

Këngëtarja e njohur Tuna ka treguar që në fillim se ajo e ushqen me qumësht gjiri djalin e saj Tianin.

Tiani i vogël është vetëm tre muajsh dhe në gjuhën e mamave kjo do të thotë se është një qumështor i pandalshëm.

E së fundmi mamaja e Tianit ka postuar një fotografi në profilin e saj në Snapchat ku shpjegon në mënyrë shëruese se çfarë do të thotë të jesh një fabrikë qumështi prej mishi e kockash.

Një gji në mënyrë metaforike i është vendosur një grykë dhe tapë, është praktikisht çfarë është një nënë që ushqen fëmijën me qumësht gjatë muajve të parë.

Tiani është ende i vogël për të përtypur dhe pranuar ushqime të tjera, pra gjithçka i duhet për t’u rritur shëndetshëm e merr vetëm tek qumështi i gjirit.