Vajza e `Zanës’ nga ‘Familja moderne’, një fëmijë tejet i ëmbël

2017-07-27 në ora 15:06

Yllka Gashi po vazhdon të qëndrojë në Kosovë. Aktorja e njohur shqiptare ka disa muaj që është kthyer nga Amerika.

Ajo së bashku me vajzën e saj së fundmi kanë publikuar një fotografi me snapchat. Nina është rritur shumë shpejt dhe pa dyshim që është një vajzë e ëmbël ashtu si e ëma.