Vogëlushit 16 muajsh i hiqen me sukses gishtat e tepërt në duar (Foto)

2017-03-10 në ora 11:59

Një vogëlushi 16 muajsh i janë hequr me sukses gishtat e tepërt pas një ndërhyrje në dy duart e tij.

Kyrie Carter nga Kalifornia kishte lindur me dy gishta të mëdhenj në dorën e djathtë dhe me tre të tillë në dorën e majtë, shkruan DailyMail, transmeton Gazeta Shneta.

According to doctors, Kyrie's two right thumbs (shown here in an x-ray) were really one split thumb - which occurred after tissue died where it was not supposed to  

Kirurgët thanë se vogëlushi po e merr vetën dhe babai i tij deklaroi se nuk po mund ta pres ditën kur djali të driblojë me topin e basketbollit.

Në gusht të vitit të kaluar, Kyrie pati një operacion për ta hequr gishtin e tepërt në dorën e majtë, ndërsa muajin e kaluar ndërhyrja u bë në dorën e djathtë. /Gazeta Shneta/

Last month, he underwent surgery to remove the extra fingers on his left hand. In August 2016, Kyrie had his first surgery to fuse together the thumbs on his right hand (pictured here)