Ylberi lind pas stuhisë, fotoja e shtatzanisë pas 6 aborteve (Foto)

2017-04-29 në ora 11:52

Kjo nënë kërkon të frymëzojë të gjithë ata çifte që janë përballur ose po përballen me fertilitetin.

Me anë të fotove të shtatzanisë së saj të fundit pas 6 humbjeve dhe ajo e realizoi atë duke krijuar një ylber me tym ngjyrues për të treguar se ylberi lind pas stuhisë edhe kur stuhia është kaq e gjatë dhe e dhimbshme.

Kevin Mahoney dhe gruaja e tij Jessica provuam 6 humbje të shtatëzanisë kur ata provuan sërish për fëmijë.

Kur Jessica ishte përsëri shtatzanë, Kevin ishte i vendosur se do të realizonte disa foto kur gruaja e tij do të lindte,  fotot që ajo gjithmonë  kishte  dashur por nuk kishte arritur t’i bënte.

Rezultati ishte një gjë spektakulare!