Zanfina rikujton nënën e saj, shpërthen në lot

2017-04-25 në ora 16:38

Sot u bë një vit prej kur nëna e motrave Ismaili, Mona u nda nga kjo jetë.

Mungesa e saj tek vajzat të cilat ishin shumë të lidhura me të vërehet çdo ditë por sot Zanfina ka zgjedhur ta kujtoi publikisht në këtë përvjetor të parë, shkruan Sovrani.

Kujtojmë se Zanfina i dedikoi dhe projektin e saj të fundit “M”.