Zbulohet pse femrat po injektojnë gjak në vaginë

2017-05-01 në ora 10:06

Femrat janë duke injektuar gjak në klitorit si pjesë e një trajtimi të ri, i cili po konsiderohet revolucionar.

Rreth 50 për qind e femrave vuajnë nga probleme seksuale, siç është humbja e dëshirës seksuale, mungesa e stimulimit seksual dhe mosarritja në orgazëm.

Por një trajtimin i ri duket se shëron të gjitha këto probleme. Ky trajtim është zbulimi i fundit sa i përket ripërtirjes së aftësive dhe performancës seksuale, transmeton lajmi.net.

Trajtimi O-shot, është i padëmshëm dhe shumë i lehtë për tu bërë. Gjaku i femrës injektohet në pjesën e vaginës dhe problemet seksuale zhduken.

Ky trajtim fillimisht ishte krijuar në SHBA nga doktori Charles Runels por tash ka ardhur edhe në Evropë. Në Britani të Madhe femrat kanë mundësi t’i nënshtrohen këtij trajtimin për 1 mijë paud. Procedura e injektimit të gjakut zgjat vetëm pesë minuta dhe e gjithë procedura konsiderohet jo-kirurgjike, transmeton lajmi.net.

Doktori Sherif Wakil thotë se kjo është një procedurë shumë e lehtë. Ai thotë se përmes injektimit të gjakut në vaginë, bën që qelizat të rigjenerohen dhe problemet seksuale të tejkalohen.

Femrat që e bëjnë këtë procedurë iu rikthehet dëshira seksuale dhe janë në gjendje të shijojnë orgazmën.