4 shenja që dallojnë të jesh shtatzënë me një djalë sesa me një vajzë

2018-07-26 në ora 15:20

Pas lindjes së dy vajzave, mendova për veten si një eksperte. Jo vetëm për të qenë shtatzënë me vajzat, por shtatzënia si një e tërë.

Pra, kur mora lajmin e mirë për të tretën herë, isha shumë e sigurt për këtë periudhë. Disa aspekte si dhimbjet e shtatzënisë ishin pak a shumë të ngjashme ndërmjet djemve dhe vajzave duke pritur një fëmijë me një gjini të kundërt, më bëri të ndihem si një nënë që është shtatëzënë për herë të parë, transmeton Gazeta Shneta.

Gjatë secilës nga shtatëzënitë e mia, u ndjeva e lodhur deri në atë masë sa që nuk mund të ngjitesha as në një shkallë. Unë vërtet besoja se nuk mund të përkeqësohesha më shumë. Por kur isha shtatzënë me djalin tim, niveli im i lodhjes u përforcua edhe më shumë.

Imagjinoni, më ka lodhur qysh në mesditë. Dhe pas drekës, mezi mund të qëndroj. Kur isha në tremujorin e dytë, kishte raste kur burri im më duhej të më mbante në shtrat.

Kur djali im ishte në barkun tim, ai vazhdimisht po lëvizte. Ashtu si gjithë kohën, qoftë ditën apo natën! Dhe, e desha shumë. Ndjenja e lëvizjes brenda barkut tim ishte thjesht ndjenja më e mrekullueshme ndonjëherë./Gazeta Shneta/