Bebja shkrihet nga prekjet e nënës, madje do shkriheni edhe ju duke e parë atë (Video)

2017-03-25 në ora 22:13

Sigurisht, edhe një fëmijë i rritur kënaqet me përkëdheljet e nënës, por bebja e vogël në video të kënaq duke e parë si i përjeton përkëdheljet nga dora e nënës së tij, transmeton Gazeta Shneta.

Ajo duket se e ka marrë në krahët e saj për ta vënë në gjumë, por ndërkohë i prekë lehtë fytyrën e tij të vockël, e ndërsa ai e shijon në maksimum, madje herë pas here edhe qesh.

Shikoni edhe ju videon dhe do të kënaqeni jashtë mase me këtë fytyrë të vogël engjëllore. /Gazeta Shneta/