Çfarë duhet të prisni nga ultratingulli juaj i parë i shtatzanisë

2020-06-16 në ora 22:38

Parashikimi është një pjesë e madhe e shtatzanisë. Ju pyesni vetën se si do të duket bebja juaj dhe më e rëndësishmja, nëse ai ose ajo do të jetë i shëndetshëm.

Një ultratingull ofron një vështrim të hershëm brenda mitrës dhe një shans për të mësuar pak më shumë rreth datës së pritshme të fëmijës suaj dhe mirëqenies, transmeton Gazeta Shneta.

Një ultratingull i tremujorit të parë zakonisht bëhet 7 deri në 8 javë nga dita e parë e periudhës tuaj të fundit menstruale.

Mjeku juaj mund të përdorë këtë test për të kontrolluar problemet gjenetike si dhe për të gjetur ndonjë problem me mitrën ose qafën e mitrës. Nëse jeni në ankth për të mësuar seksin e foshnjës, do të prisni pak më gjatë.

Zbulimi i gjinisë si dhe më shumë informacione rreth anatomisë së foshnjës tuaj do të vijnë në ultratinguj tuaj të ardhshëm, i cili ndodh midis javëve 18 dhe 22 të shtatzanisë. /GazetaShneta/