Djalë apo vajzë? Këto simptoma të shtatzënisë ju tregojnë gjithçka

2018-07-08 në ora 07:25

Shtatzënia është një kohë interesante, sikletshme, dhe natyrisht një vlerësim për veten.

Po, vlerësimi i gjinisë së fëmijës suaj është ajo që të gjithë, përfshirë edhe ju, do të donin të bënin. Ne themi vlerësim, sepse parashikimi gjinor nuk është thjesht një supozim. Shpesh ju takoni njerëz që përpiqen të dinë më shumë për simptomat tuaja të shtatzënisë dhe pastaj të dalin me një përfundim mbi seksin e fëmijës suaj!

Urina e errët tregon se ju jeni do të keni një djalë, ndërsa urina me ngjyrë më të çelur tregon se foshnja është një vajzë, transmeton Gazeta Shneta.

Një tjetër teori flet për madhësinë e gjirit duke treguar nëse është një vajzë apo një djalë. Këmbët e ftohta mund të nënkuptojnë që ju keni një djalë.

Nëse ekspertët janë për t’u besuar, nuk ka mënyrë të sigurt për të parashikuar gjininë e një fëmije, vetëm për simptomat që përjetoni.

Sipas profesorit të Yale University, Dr. Sonya Abdel-Razeq, “Edhe pse shumë kultura përcaktojnë shumë mënyra për të parashikuar gjininë e fetusit, nuk ka prova shkencore për të mbështetur asnjë teori./Gazeta Shneta/