Djalë apo vajzë, mësoni gjininë e foshnjës suaj me anë të metodës japoneze

2018-07-28 në ora 07:46

Kur bëni plan të keni një fëmijë, pyetja e parë që të tjerët ju pyesin është se do të jetë një vajzë apo një djalë. Shumë të afërm do të përpiqen që të parashikojnë gjininë  e foshnjës suaj me anë të disa metodave jo shkencore.

Por japonezët kanë zhvilluar një metodë unike për parashikimin gjinor në kohët e lashta dhe ata vazhdojnë ta përdorin atë edhe në ditët e sotme, ajo merr më pak se një minutë  kohë dhe punon mrekulli.

Kjo metodë e vjetër është një mënyrë kurioze për të parashikuar nëse do të keni një djalë apo një vajzë dhe është e bazuar në korrelacionin e nënave dhe baballarëve përkatësisht të muajve të lindjes dhe muajit të konceptimit duke përdorur këtë metodë japoneze ju mund të planifikoni gjininë e fëmijës suaj të ardhshëm ose të përcaktoni seksin e fëmijës para lindjes.

Nëse konceptimi ka ndodhur tashmë hapi i parë për të njohur gjininë e fëmijës suaj të ardhshëm ju duhet së pari të përcaktoni numrin sekret duke përdorur këtë tabelë për ta bërë atë saktësisht të specifikoni partnerët tuaj dhe muajin e lindjes tuaj në kryqëzimin e muajit.

Shembull nëse babai ka lindur në maj dhe nëna në korrik, numri sekret i tyre do të jetë 11, transmeton Gazeta Shneta.

Le të themi se çifti planifikon të krijojë një fëmijë në mars, do të thotë ata do të kenë një vajzë, megjithëse nuk dihen llogaritjet që këto tabela janë bërë, por çuditërisht ato janë të mjaftueshme të tregojnë rezultatet e sakta në shumicën e rasteve, megjithatë kjo metodë nuk mund të japë një garanci 100% si çdo metodë tjetër moderne për përcaktimin e gjinisë së fëmijës.

Por si duket ja vlen ta provoni një shans për të aplikuar këtë metodë dhe shihni rezultatet që ju jep kjo mënyrë e lashtë japoneze./Gazeta Shneta/