Dr. Drita Kabashi

Gjinekologji/Obstetrikë

Fakulteti i Mjekësisë pranë Universitetit të Beogradit

Spitali Universitar Gjinekologjik në Tubingen, GjermaniSubspecialiste e Onkologjisë

Pozita momentale:

Ordinanca Gjinekologjike Drita

Biografia:

E diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë pranë Universitetit të Beogradit në vitin 1996

Punoi si mjeke në praktikë në Spitalin e Prizrenit dhe pjesë e shoqatës ‘Nëna Terezë’

Emigroi gjatë luftës në Tubingen të Gjermanisë, aty ku në vitin 2001 rikonfirmoi diplomimin e saj në Fakultetin e Mjekësisë

Nga vitit 2003 pjesë e Spitalit Universitar Gjinekologjik në Tubingen si mjeke në specializim

Nga viti 2007-2010 bashkëpunëtore shkencore pranë këtij universiteti

E specializuar në vitin 2010 dhe menjëherë e emëruar si mjeke e lartë në Repartin e Onkologjisë, aty ku kreu subspecializimin në vitin 2012

Bashkëpunëtore e shumë punimeve shkencore

Nga viti 2013 u rikthye në Kosovë për të praktikuar profesionin e saj

Tel: 044379111

Email: [email protected]

Social: Facebook

Postimet

Kur zgjidhni gjërat ushqimore që keni ndërmend t’i përfshini në dietën tuaj para konceptimit, duhet t’i kushtoni vëmendje jo vetëm efektit acidik/alkalin në trupin tuaj, por edhe dy aspekteve të tjera, që rrisin gjasat për të pasur djalë, këshillon Dr Drita Kabashi.   Një gjë tjetër për të cilën duhet pasur vëmendje është pasurimi i…

Më shumë