A duhet të shqetësoheni për zhurmën, derisa bebja juaj fle?

2017-04-12 në ora 10:13

Foshnja juaj do të kalojë shumicën e kohës duke fjetur gjatë këtyre javëve, shpesh duke ju bërë juve të zgjoheni për ta ushqyer, ndërruar pelenat, rehatuar, etj.

Ju do ta gjeni veten duke menduar se kur do të mund të luani me beben tuaj. Shfrytëzoni kohën kur e ushqeni dhe ndërroni foshnjën tuaj si kohë për përkëdhelje, si kohë për të njohur njëri-tjetrin dhe si kohë për të biseduar me të.

Në këto ditë të para foshnja juaj është e zgjuar vetëm 10 për qind të kohës. Kjo fazë shpesh referohet si një alarm i heshtur, pasi bebja juaj shpesh vetëm shikon rrotull qetësisht. Shfrytëzojeni këtë kohë për një lidhje shtesë me të.

Bebja juaj do të trazohet pas tingujve të zhurmshëm si zilja e telefonit, rënia e pjatës, ose fshesa elektrike.

Megjithatë, kjo nuk do ta zgjojë foshnjën tuaj, dhe ajo do të vazhdojë të harmonizohet me to. Ju nuk duhet të shqetësoheni për të mbajtur shumë qetësi rreth foshnjës, pasi ajo nuk do të shqetësohet nga zhurmat.