E pazakontë: Ky është fëmija i parë që lind duke qeshur

2018-04-05 në ora 16:05

Angel Taylor, një 33 vjeçare, ishte e tronditur teksa dëgjonte se duhej ta shpëtonte foshnjën e saj vetëm duke lindur nga operacioni cezarian.

Kur fëmija, më në fund arriti  që të lindte pas katër ditëve që ishin të mbushura me plot tensione, ankth dhe lodhje.

Krahët e tij ishin të hapur prandaj edhe lindja u vështirësua edhe më shumë, derisa raportohet nga PEOPLE, se ai lindi duke qeshur, transmeton Gazeta Shneta.

Momenti i pabesueshëm u kap në një fotografi nga fotografja Laura Shockley e cila ndodhej në sallën e lindjes. ‘Mendova se ishte shumë qesharake, sepse e mendoja në barkun tim, dhe ai vetëm po shtrihej’, tregon Shockely.

Nëna dhe fëmija tanimë janë në shtëpi dhe po rikuperohen çdo ditë e më shumë.

Ndërsa nëna nga Uashingtoni tregon për fëmijën e saj që është djalë dhe emëruar Sullivan, se është shumë i ëmbël dhe i qetë, ai rrallë herë qanë, ai të qetëson dhe është shumë i ëmbël./Gazeta Shneta/