E thotë studimi: Gratë që gënjejnë për orgazëm, i tradhtojnë burrat e tyre

2017-03-01 në ora 13:12

Debati lidhur me gratë që shtiren që kanë orgazëm nuk është diçka e re – por tani shkencëtarët kanë treguar se kjo lidhet ngushtë me besnikërinë që ajo grua mund të ketë.

Sipas studimit të ri, sa më shumë që një grua shtiret për orgazëm aq më tepër ka tendencë që të tradhtojë partnerin, transmeton Klan Kosova.

Hulumtimi është kryer nga Human Female Orgasm As Evolved Singal, dhe në të kanë marr pjeë një grup prej 138 femrave dhe një tjetër prej 121 meshkujve, të cilët janë në lidhje.

Pyetja e drejtuar ndaj grave ishte se sa shpesh gënjejnë që po përjetojnë orgazëm kurse për burrat ishte se sa shpesh mendojnë që të dashurat e tyre përjetojnë orgazëm.

Të gjithë të anketuarit janë pyetur se nëse kanë tradhtuar dhe nëse mendojnë të tradhtojnë partnerin e tyre në të ardhmen.

“Orgazmat e rreme ishin të lidhura ngushtë me tradhtinë”, janë shprehur autorët e Human Female Orgasm As Evolved Signal.

Me fjalë të tjera, orgazmat e rreme janë indikator i qartë që kanë të bëjnë me besnikërinë e gruas në lidhje.