Emrat të cilët asnjëherë nuk duhet t’ia vendosni fëmijës

2017-11-10 në ora 21:12

Shumë emra që janë të njohur në Kosovë dhe Shqipëri janë ndaluar në vende të tjera.

Në disa vende përpjekin të përdorin emra për të mbështetur trashëgiminë kombëtare dhe gjuhën, transmeton Gazeta Shneta

Megjithatë, për shumë njerëz ekzistojnë rregulla specifike për ose ndalimin e një emri, ose disa emra janë refuzuar nga autoritetet e vendit.

Ja cilët janë ata:

  • Gjordan
  • Elvis
  • Princ
  • Rambo
  • Anus
  • Betmen
  • Engjull
  • Arushë

/Gazeta Shneta/