Femra kujdes, kështu rrezikoheni nga kanceri në vezore

2017-03-13 në ora 18:42

Edhe pse hapësirat intime pastrohen vetvetiu, rreth 25 për qind e femrave, përkundër paralajmërimeve të gjinekologut, përdorin prodhime të ndryshme për ta bërë një gjë të tillë.

Është vërtetuar se pikërisht këto prodhime e dyfishojnë rrezikun për kancer të vezoreve.

Është vërtetuar se femrat që për një vit rresht përdorin prodhime të tilla, dyfishojnë rrezikun për t’u prekur nga kanceri në vezore, transmeton Kosova Sot.

Prodhimet e tyre, sipas ekspertëve, çrregullojnë ekuilibrin natyral. Kështu mundet të vjen deri te përhapja e baktereve të dëmshme dhe prekin bakteret në mitër. Shumë femra nuk janë të vetëdijshme që sjellin prodhimet e tilla.