Femrat shpenzojnë mijëra euro për këto dy gropëza (Foto)

2017-02-12 në ora 18:06

Besoni apo jo, femrat shpenzojnë shuma marramendëse parash në procedurën e re të kozmetikës në mënyrë që të kenë gropëza veneriane, përkatësisht gropëza të vogla në pjesën e poshtme të shpinës.

Kendall Jenner dhe Miranda Kerr janë vetëm disa nga damat e famshme të cilat në mënyrë natyrale i kanë këto gropëza.
Konsiderohet që femrat të cilat në mënyrë natyrale kanë gropëza veneriane janë me shëndet më të mirë dhe kanë jetë më të mirë seksuale.

Lajm i keq për ato femra të cilat shkojnë në tretman për t’i pasur gropëzat në shpinë është që në atë mënyrë nuk do të përmirësojnë as jetën e as seksin.

Kirurgia Dr. Amanda Wong-Powell nga Londra thotë që këtë procedurë kozmetike e kërkojnë gjithnjë e më shumë femra, ndërkaq në të vërtetë dr. Wong-Powell ka shpikur tretmanin “Pika-V”.

Ajo thotë që këto gropëza në mënyrë natyrale i kanë vetëm femrat me trup atleteje. Për t’u dukur “pak edhe fit”, femrat paguajnë 5.700 euro. Pra, procedura zgjat midis një apo dy orësh dhe bëhet nën anestezion lokal.

Nëpërmjet në vrimën prej rreth një centimetri me ndihmën e vibracioneve shkatërrohet dhjami nga brenda, pastaj absorbohet, si tek liposuksioni, saktësisht nga ato pjesë ku duhet të mbetet gropëza, transmeton telegrafi.
Rezultate fillojnë të shihen pas katër javësh, mirëpo në tërësi janë të dukshme tre muaj pas intervenimit.