Gjërat e tmerrshme që i ndodhin trupit pasi nuk bën seks për një kohë të gjatë

2017-09-20 në ora 15:49

Marrëdhëniet intime janë jetësore në çdo qenie njerëzore, por nëse jeni një nga ata që e kaloni veten ose përmbushni një periudhë përkore seksuale, duhet të jeni të kujdesshëm. Ka pasoja fizike në kalimin e kohës pa pasur marrëdhënie intime dhe shumica janë negative.

Megjithëse nuk janë aq të rrezikshme, ato nuk do t’ju vrasin, por gjithçka do të jetë në rregull nëse janë në nivel, transmeton Gazeta Shneta.

  • Meshkujt mund të preken nga mosfunksionimi i ereksionit
  • Sistemi imunitar bëhet më i prekshëm
  • Dëshira seksuale mund të bjerë ndjeshëm
  • Prania e shpeshtë e stresit
  • Rritja e rrezikut nga sëmundjet kardiovaskulare
  • Reduktimi i inteligjencës./Gazeta Shneta/